Ζησιμόπουλος: Υψηλή η εμβολιαστική κάλυψη, υπήρξαν πλημμελείς έλεγχοι – Ξεκίνησε μπαράζ ακυρώσεων

mykonos, greece, village

H συρροή κρουσμάτων στη Μύκονο δεν αφορά στους μόνιμους κατοίκους δήλωσε στο MEGA o πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Μυκόνου, Ηρακλής Ζησιμόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι πάνω από 90% είναι οι εμβολιασμοί στο νησί.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει 170.000 κόσμος στο νησί. Δεν ισχύει ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα» ανέφερε. Υπογράμμισε πως  γίνονταν παράνομα πάρτι στις βίλες και η αστυνομία δεν μπορούσε να παρέμβει εξαιτίας του νομοθετικού πλαισίου, το οποίο άλαλξε με την πρόσφατη ΚΥΑ.

Τόνισε ότι  είνια «δύσκολο να πείσεις έναν άνθρωπο να καθίσει που έρχεται από την χώρα του για να διασκεδάσει».

Ολόκληρη η παρέμβαση του προέδρου εδώ 

Σε παρεμβασή του νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN o πρόεδρος τόνισε πως  η κατάσταση είναι δύσκολη και έχει ξεκινήσει μπαράζ ακυρώσεων. Υπογράμμισε πως η Πολιτεία νομοθέτησε πολύ αργά για τα κορονοπάρτι. Στηριχθήκαμε στη δέσμευση του πρωθυπουργού ότι δεν ξαναέχουμε Lockdown. είπε και σημείωσε πως βασικές αιτίες για την εξέλιξη είναι οι ελλιπείς  έλεγχοι και τα κορονοπάρτι ενώ ζήτησε αναθεώρηση της απόφασης, η οποία είναι καταστροφική για το νσί,  και αταυτόχρονα να είναι σαφές πόσα κρούσματα αφορούν την Μυκονο και όχι λόγω των διερχόμενων τουριστών. Πρέπιε να δοθεί το μήνυμα ότι δεν αντιμετωπίζονται εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι με τον ίδιο τρόπο

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Scroll to Top