Με θέσεις και προτάσεις στο Δημαρχείο το σωματείο των επαγγελματιών της Χώρας

D0DBC3FB-C6EC-416B-9EEA-92D0758931F9
Γνωριμία και παρουσίαση του σωματείου, των θέσεων του και των στόχων του, μια πρωτοβουλία που χαιρετίστηκε και καλωσορίστηκε από όλους

Έγινε εχτές η πρώτη συναντήση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου μεταξύ του δημάρχου, όλων των αντιδημάρχων και μελών της δημοτικης κοινοτητας της χωρας με το ΔΣ του νεοσυσταθέντος σωματείου «επιχειρήσεων και επαγγελματιών της χωρας μυκονου».

Ήταν μια πρώτη γνωριμία και παρουσίαση του σωματείου, των θέσεων του και των στόχων του. η πρωτοβουλία αυτή χαιρετίστηκε και καλωσορίστηκε σύσσωμα από τους εκπροσωπους της Δημοτικής Αρχής.
Ιδιαίτερη έμφαση στην χτεσινή συνάντηση δόθηκε απο το Σωματείο στο ζήτημα της καταπολέμησης των παράνομων ιδιωτικών πάρτυ με αντίτιμο σε βίλες από επιτήδειους.

Τονίστηκε ότι ενώ τα μαγαζιά και τα κατάστημα της χωρας έχουν δείξει υπευθυνοτητα, σοβαρότητα και άψογη διαγωγή στην υιοθέτηση των μέτρων κατά του COVID 19, τα παράνομα περτυ στις βιλες κερδοσκοπούν, προκαλώντας και αθέμιτο ανταγωνισμό αλλά και βάζοντας την δημόσια υγεία σε κίνδυνο αφού στους χώρους όπου τα πάρτυ διοργανώνονται δεν υπάρχει κανενα απόλυτης μέτρο προστασίας και έτσι δυστυχώς υπονομεύεται και όλη η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους επαγγελματίες του τουρισμού και της ψυχαγωγίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top