Παρεμβάσεις του Ηρακλή Ζησιμόπουλου στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Καταγραφή4

Τις θέσεις του Σωματείου μας διατύπωσε μιλώντας στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο πρόεδρος Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Η εκπομπή είχε ως θέμα τον χαμένο Ιούνιο στη Μύκονο.

«Θα είναι μεγάλο πλήγμα για το νησί και τους επαγγελματίες» εάν συνεχιστούν οι περιορισμοί στο ωράριο, η απαγόρευση της μουσικής και της εισόδου ανεξαιρέτως σε κλειστούς χώρους υπογράμμισε ο πρόεδρος.

«Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος μπορεί να πάνε καλύτερα εάν αλλάξουν οι όροι» είπε και τόνισε πως η Μύκονος έχει ταυτιστεί με  τη διασκέδαση. «Όσο δεν ανοίγει η διασκέδαση υπάρχουν άλλες επιλογές νησιών για ήσυχες διακοπές και χωρίς υψηλό κόστος», υπογράμμισε αναδεικνύοντας την ανάγκη να αποσυρθούν άμεσα τα μέτρα που πλήττουν το νησί.

Ζήτησε νομοθετική παρέμβαση και ενεργοποίηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της μάστιγας των παράνομων πάρτυ στις βίλες επισημαίνοντας ότι η άρση των περιορισμών για τις συναθροίσεις σε σπίτια «έχει λύσει τα χέρια στους διοργανωτές τους».

Εξήγησε ότι η Αστυνομία πρέπει να έχει το δικαίωμα να μπει σε αυτούς τους χώρους αφού λειτουργούν ως παράνομα καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος και κατήγγειλε πως ήδη διαφημίζονται πάρτυ με διάσημους DJ , κάτι που δείχνει ότι υπάρχουν τεράστιοι τζίροι.

Έθιξε και το θέμα της εγκληματικότητας, ζητώντας εκτός από τις πεζές περιπολίες να γίνονται ουσιαστικοί έλεγχοι καθώς η ΕΛΑΣ έχει αποδείξει ότι μπορεί να βρίσκει λύσεις και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα, κάτι που θα είναι πορς όφελος των επαγγελματιών και του νησιού μακροπρόθεσμα.

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top